Tuulikaappimattojen asennus

Tuulikaappimattojen toimitus ja asennus vaiheittain.

Kumisekotteinen tuulikaappimatto voidaan asentaa joko koko huoneen lattiapinta-alalle tai syvennykseen. Mikäli matto tulee syvennykseen, maton paksuus mitoitetaan siten, ettei se tule syvennyksen reunoista ylitse. Matto voidaan toimittaa asiakkaalle asennettuna paikan päällä tai valmiiksi mittoihin tehtynä.

Alumiinirunkoinen tuulikaappimatto asennetaan samalla tavalla huoneen lattialle tai syvennykseen. Kumialumiiniritilämattoa käytetään myös ulkona, ulko-ovien edessä.

Tarvitset sitten kumisekotteisen tai alumiinirunkoisen tuulikaappimaton, ennen maton toimitusta huoneen tai syvennyksen koko mitataan leveys x kulkusuunta. Mikäli matto on suuren kokoinen, jaetaan se useampiin osiin leikkaamalla, jotta sen käsittely esimerkiksi siivouksen aikana on helpompaa. Kun asennamme tuulikaappimaton, osiin jakaminen sekä esimerkiksi pattereiden jalkojen ympäristö leikataan asennuksen yhteydessä. Ennen maton asennusta paikalleen, tila on hyvä puhdistaa ylimääräisistä roskista ja pölystä esimerkiksi harjalla tai imurilla.

Asennustyö vaihe-vaiheelta